Online NEO kopen

 

 

NEO had eerder een andere naam, namelijk Antshares. Sinds 2014 is de naam veranderd in NEO, dat ook wel nieuw in het Grieks betekent. NEO cryptocurrency is vooral belangrijk in Aziatische landen, maar lijkt ook in de Westerse wereld wordt de munt steeds groter.

De munt lijkt qua werkwijze erg op EOS en wordt dan ook vaak de Chinese EOS genoemd. NEO is een cryptocurrency die ook kan worden gestimuleerd door middel van fysieke producten. Hierdoor kan het een vrij krachtige cryptovaluta zijn. Een ander groot voordeel is dat er gebruik wordt gemaakt van Smart Contracts en dat NEO te gebruiken is met verschillende programmeertalen.

Er zijn daarnaast meerdere overheden die de munt steunen. Denk hierbij aan de Chinese overheid. Veel mensen zijn een grote fan van de munt en het is dan ook niet verwonderlijk dat hij het goed doet in de markt.

Maak een gratis NEO wallet aan

Bitvavo bewijst nogmaals een keer dat Nederland een baanbrekend land is op het gebied van de ontwikkeling van fintech en crypto finance dienstverleningen. Bitvavo is een nieuw innovatieve cryptobeurs in Amsterdam voor vele verschillende belangrijke cryptovaluta. Met iDEAL kun je direct euro’s op je Bitvavo rekening storten om zo de gewenste cryptovaluta te kopen, te beheren en te verhandelen.

Bron: NEO wallet